СКОПЈЕ

КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА

НЕДВИЖНОСТИ

22 МАЈ, 2024

Денови
Часа
Минути
Секунди
Денови
Часа
Минути
Секунди

Иницирана и организирана од ФОРТОНМКА, првата Конференција за недвижности ќе се одржи во Скопје, Македонија, на 10 мај 2023 година.

За прв пат на македонскиот пазар, локални и меѓународни професионалци за недвижности се среќаваат на едно место, за да разговараат за најновите трендови, перспективи и предизвици со кои се соочува индустријата за комерцијални недвижности.

За Нас

За Нас Нас

ФОРТОНМКА е врвна советодавна компанија лоцирана во Скопје, Македонија, која нуди целосен опсег на професионални услуги во секторот на комерцијални недвижности и претставува независно поседувана и управувана компанија која е стратешки партнер на CUSHMAN & WAKEFIELD (најголемата светска компанија за советување во приватна сопственост за недвижности со 400 канцеларии во 60 земји и со повеќе од 50.000 вработени).

FORTONMKA

Настан

Зошто треба да присуствувате на настанот? настанот?

  • Одлична можност да се слушнат искуствата на врвни носители на клучни одлуки.
  • Можност за присуство на експертски панел дискусии со говорници експерти, активни во инвестиции и развој на индустријата за недвижности.

Успех

Успешни приказни приказни

Говорници

Говорници

Поддршка

Соработка и Поддршка

ПЛАТИНУМ СПОНЗОР

ЗЛАТНИ СПОНЗОРИ

СРЕБРЕНИ СПОНЗОРИ

ВО КО-ОРГАНИЗАЦИЈА НА

ЕКСКЛУЗИВЕН МЕДИА ПАРТНЕР

 

ПРИЈАТЕЛИ НА НАСТАНОТ

Регистрација

Приклучете сѐ сѐ

Пријавете се на ПРВАТА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА НЕДВИЖНОСТИ ВО СКОПЈЕ

10-ти мај 2023 година

Ве молиме пополнете го нашиот

ФОРМУЛАР ЗА РЕГИСТРАЦИЈА

ПРВА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА

НЕДВИЖНОСТИ ВО СКОПЈЕ

10 мај - DoubleTree by Hilton

Цена на билет 6200 денари + ДДВ

БИЛЕТОТ ВКЛУЧУВА:

* Пристап до Конференцијата за недвижности во Скопје

* Кафе паузи
* Ручек
* Затворање на настанот со нетворкинг коктел

* Вмрежување, ручек и затворање на настанот со коктел и вмрежување

За групни билети, Ве молиме контактирајте нѐ на: conference@kliker.mk

  • По пополнување на формуларот за регистрација, нашиот тим ќе Ве контактира за да ја комплетирате уплатата за регистрација.

(*) – Задолжителни полиња