Говорници

Говорници

Коосновач

УНИСУ

Директор

ФОНД ЗА НЕДВИЖНОСТИ АЛФИ

Член на Управен одбор

ГРАНД СКОПЈЕ

Управувачки Партнер

ИНТЕЛИ ВЕЈ СЕРВИЦЕС

Адвокат и Управувачки партнер

Адвокатско друштво Тошиќ и Јевтиќ Скопје

Претседател на управен одбор

МАСИТ Стопанска комора за ИКТ

Директор

ЕСГ ПРО

Партнер и Раководител

Колиерс Интернационал

Претседател на управен одбор

ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ

Извршен директор

CAMAC GROUP

Директор

Дирекција за технолошко индустриски развојни зони

Генерален директор за Србија

БЕСИКО

Консултант

ЖИКОЛ ГРУП

Директор за продажба и маркетинг

Quehenberger Logistics Macedonia

Корпоративен секретар

АЛКАЛОИД АД СКОПЈЕ

Генерален директор

СПОРТ ВИСИОН

Извршен директор

ЕУРОВИА ГРУП

Извршен директор

СМАРТ ЛИВИНГ ГРУП

Архитект на проектот ГРАНД СКОПЈЕ и косопственик

РАДИУС АРХИТЕКТИ

Сопственик, Генерален директор

ЗСФ КОМ

Сопственик, Извршен директор

НОВАСТОН

Член на Управен одбор

ФАБРИКА КАРПОШ АД

Директор за продажба

КНАУФ

Генерален менаџер

ПОИНТ РИТЕЈЛ ПАРК

Оперативен менаџер

КАМАК СПЕЈС

Директор, филијала за корпоративни клиенти

ПРОКРЕДИТ БАНКА

Сопственик, Генерален директор

ПОРТА ИНЖЕНЕРИНГ ГРУП

Извршен директор

ФОРТОНМКА

Менаџер за деловен развој

ФОРТОНМКА

Раководител на оддел за станбен простор

ФОРТОНМКА

Директор на Дирекцијата за корпоративен маркетинг и проектно финансирање

ХАЛКБАНКА АД СКОПЈЕ

Извршен директор

ДЕНИ ИНТЕРНАЦИОНАЛ - СКОПЈЕ

Генерален управувачки партнер

complexRE

Основач и уредник

INOVATIVNOST.MK

Главен и одговорен уредник

БЛУМБЕРГ АДРИА ДИГИТАЛ

Ве молиме пополнете го нашиот

ФОРМУЛАР ЗА РЕГИСТРАЦИЈА

ПРВА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА

НЕДВИЖНОСТИ ВО СКОПЈЕ

10 мај - DoubleTree by Hilton

Цена на билет 6200 денари + ДДВ

БИЛЕТОТ ВКЛУЧУВА:

* Пристап до Конференцијата за недвижности во Скопје

* Кафе паузи
* Ручек
* Затворање на настанот со нетворкинг коктел

* Вмрежување, ручек и затворање на настанот со коктел и вмрежување

За групни билети, Ве молиме контактирајте нѐ на: conference@kliker.mk

  • По пополнување на формуларот за регистрација, нашиот тим ќе Ве контактира за да ја комплетирате уплатата за регистрација.

(*) – Задолжителни полиња