Галерија

Ве молиме пополнете го нашиот

ФОРМУЛАР ЗА РЕГИСТРАЦИЈА

ПРВА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА

НЕДВИЖНОСТИ ВО СКОПЈЕ

10 мај - DoubleTree by Hilton

Цена на билет 6200 денари + ДДВ

БИЛЕТОТ ВКЛУЧУВА:

* Пристап до Конференцијата за недвижности во Скопје

* Кафе паузи
* Ручек
* Затворање на настанот со нетворкинг коктел

* Вмрежување, ручек и затворање на настанот со коктел и вмрежување

За групни билети, Ве молиме контактирајте нѐ на: conference@kliker.mk

  • По пополнување на формуларот за регистрација, нашиот тим ќе Ве контактира за да ја комплетирате уплатата за регистрација.

(*) – Задолжителни полиња